2017. december 30., szombat

Tizennegyedik rózsafej


     Feladat: 14. „Sok szerencsét!”
Páros: Jennie Kim x Pranpriya Manoban
Érintett banda: Blackpink
Műfaj: slice of life
Megjegyzés: lány x lány szerelem
Korhatár: +12
Író: Sumire

Sok szerencsét!

Hátulról figyelt. A színpadon előtte fellépő barátnőjét – ahogy Jennie megmutatta vékony alakjával a legvadabb hajlékonysági mutatványokat. Az ámuldozó tömeget – ahogy a közönség egyharmadának szája néma „o” betűt formált. A középkorú tánctanárt – ahogy Tony büszkén, karba tett kezekkel figyelte a produkciót. De még a fiatal előadóművészt is – ahogy Jongguk fürge ujjai a zongorát megszólítva adott mély hangulatot a bemutatónak.
Reszketett. A rengeteg ráhatás miatt, de a bizonytalanság és félelem is közrejátszott. Félt, hogy az emberek elé kiállva minden lépést elfelejt majd; hogy a fergeteges tapsvihar helyett – amivel illették Jennie-t – rosszindulatú visszajelzést kap majd. Hogy a gúnyos nevetések és mutogatások mellett elsírná magát...
– Ügyes leszel, Lalisa – mosolyodott rá az alacsonyabb. Kecses alakjával röpke ölelésbe invitálta. – Tudom, mi a szokás, de… Sok szerencsét! – emelkedett fel arcához, hogy az ártatlan pár pillanatos puszi helyett hosszabb ideig hagyja pihenni ajkait Lalisa bőrén.
       A színpadra lépve nem tudott másra koncentrálni, csak Jennie-re. A titkos érintéseire, a szoros öleléseire, a kíváncsi szemek elől rejtett csókjaira. Miközben táncolt, csak a lány arca volt előtte, a lágy szeretete és meleg kedvessége. Így, amikor a közönség felállva jutalmazta meg sikeres produkcióját, könnyek folytak végig azon a részen, ahol nemrég még Jennie puha ajkait érezhette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése