2017. december 30., szombat

Harminckilencedik rózsafej


Feladat: 39. „Maradj itt!”
Páros: Kim Yugyeom x Kunpimook Bhuwakul (Bambam)
Érintett banda: GOT7
Műfaj:
Író: Letty

Maradj itt!

-  Maradj itt! – hallatszott az a más körülmények között kedves, szeretett hang, amit Yugyeom annyira szeretett.
-  Mégis miért kellene megtennem? – nézett vissza a válla felett, a kilincset szorongatva.
-  Mert szeretlek, Yugyeom! – kiabált már a másik, majd felpattant az ágyról, és hátulról magához ölelte a nála jóval magasabb fiatalabbat, fejét az izmos hátba fúrta, és olyan erősen szorította, ahogy csak bírta. – Nem akarom, hogy elmenj.
-  Előbb kellett volna erre gondolnod, BamBam – mondta ki ridegen a fiatalabb, mire a másik csak szaggatottan felsóhajtott.
-  Ne haragudj rám, kérlek – motyogta a fekete felsőbe. – Tudom, hogy hibáztam, megbántottalak és nem kellett volna ezt tennem.
-  Remek, akkor egyetértünk – bólintott, majd lefejtette magáról a szorító, vékony karokat, majd kinyitotta a szobaajtót.
-  Ne csináld ezt velem, kérlek! – kapta el a kezét az idősebb, de Yugyeom csak kirántotta a gyenge szorításból ujjait. – Szeretlek!
-  Ha szeretnél, nem csaltál volna meg! – fordult most már meg a fiatalabb is, könnyes, vádló szemekkel pásztázva a kisebbet, akin csupán egy bokszer volt és egy ing, ami csak lógott rajta, ahogy hirtelen felkapta magára.
Ez volt az igazság. A thai megcsalta párját, amire nem volt mentség. Beszélhetne arról, hogy mostanában mennyire nem volt idejük egymásra, hogy Yugyeom milyen elutasító volt vele, mikor ő próbált felé közeledni. Fiatalok voltak, neki szüksége lett volna a másikra, de mivel ő nem adta meg neki ezt, más karjaiba menekült. Az pedig nem egy buliból összeszedett, holmi kis örömlány volt. Ha még csak az lett volna! Nem mással csalta meg a szerelmét, mint a legjobb barátjával, ami Yugyeomnak még nagyobb fájdalmat okozott. Tagadhatatlan volt, hogy a kínai sráccal már a kezdetektől volt köztük egy bizonyos szikra, de soha nem teljesedhetett ki, hiszen neki ott volt Yugyeom. De most ennek nagyon úgy tűnik, hogy vége, annak ellenére is, hogy rájött, nagyon rossz dolgot tett. Soha nem fogja megbocsátani magának, hogy ezt tette. Mindennél jobban szereti őt, de ő sem tudna megbocsátani párjának, ha fordított esetben történtek volna a dolgok.
-  Sajnálom – motyogta végül, lehajtott fejjel. – Sajnálom, hogy megbántottalak.
-  Én is sajnálom – bólintott a magasabb, majd elővett a zsebéből egy kis, ékszeres dobozt, majd letette a mellettük lévő konyhaasztalra. – Mivel neked vettem, a tiéd. Nem fogom visszavenni, azt teszel vele, amit akarsz.
-  Mi? – kapta fel a fejét a thai, de még reagálni sem volt ideje, Yugyeom ténylegesen magára hagyta őt a lakásában, vissza sem nézve.
Semmi nem bizonyította jobban, hogy hónapok elteltével is még szereti a másikat, mint a gyűrűsujján pihenő ezüst ékszer, amit azon az estén, Yugyeom hagyott ott neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése