2017. december 30., szombat

Harmincnegyedik rózsafej


     Feladat: 34. „Ki fogjuk találni.”
Páros: 65. Kim Yongson x Jung Wheein + Ahn Hyejin
Érintett banda: Mamamoo
Műfaj: dráma
Korhatás: +12
Figyelmeztetés: lány x lány szerelem (yuri)
Író: Sumire

Ki fogjuk találni

A szoba csendjében tisztán hallatszott a fürdőszobában megengedett víz hangos csobogása. Hyejin már húsz perce áztatta magát a szállodai zuhany alatt, ami alapjáraton nem zavarta volna a másikat, ám ez az alkalom más volt.
A mardosó bűntudat és a némaság korántsem volt jó hatással idegeire. Az elmúlt két óra megbélyegezte mind lelkét, mind jövőjét. Képtelen lett volna a titkolózásra, főleg úgy, hogy megtörtént az, aminek nem lett volna szabad - mégsem tudta elképzelni azt a beszélgetést, amit Yongsunnal ejtett volna meg ezek után; aminek tartalma az egész életét megváltoztatta volna. Nem akart fájdalmat okozni barátnőjének, pedig tisztában volt vele, hogy már elkövette azt, amivel a legnagyobb sebet ejthette az idősebbre.
Magába zuhant alakja a hatalmas franciaágy szélén görnyedt előre, miközben a vízcsobogás végleg megszűnt. Hatalmasat nyelve próbálta összeszedni magát, rendezni arcizmait és elterelni gondolatait arról, hogy mit vállalt be mindezzel.
Az ajtó azonban túl hamar nyílt ki; nem számított arra, hogy Hyejin csak köntösbe bújtatott alakkal lép ki a helyiségből – reményei között szerepelt, hogy míg az idősebb öltözködik, minden gondolatát a helyére tudja pakolni. Ám így zavartan tekintett fel a nőre, kinek vizes hajából a cseppek végigszaladtak hófehér bőrrel fedett kulcscsontján; kinek tekintete tele volt aggodalommal.
- Minden rendben, Wheein? – ült le a másik mellé, majd vállát átkarolva húzta közelebb magához a vékony testet. Bűntudattól szikrázó íriszekkel pillantott fel Hyejinre, aki abban a másodpercben elengedte a fiatalabbat. Kettejük szíve egyszerre dobbant a csalfa történések okán érzett sajnálat és kétségbeesés miatt.
- Most mégis mit kéne tennem? – kérdezte leginkább saját magától, mire a másik ráemelte tekintetét. Ismét átkarolta a fiatalabbat, ám immáron sokkal erősebben ölelte, hogy elég biztonságot és támogatást sugalljon felé.
- Ki fogjuk találni.                                                                 
A szeretők méreggel táplált tüzével távoztak mindketten másnap reggel a szállodából.

2 megjegyzés:

  1. Hajjaj, ezt a párost még szerintem én kértem, és már akkor is olvastam, mikor kész volt, de most adtam időt ennek a kis szösszenetnek, és most is ugyanúgy tetszett.
    Köszönöm szépen.

    Kiri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is úgy emlékszem, hogy ez a Te kérésed volt, s már akkor is tartottam kicsit attól, hogy a történet hangulata és terjedelme nem fogja megközelíteni azt, amit vártál. Örülök, hogy tetszett! Köszönöm!

      Sumire

      Törlés