2017. december 31., vasárnap

Kilencvennegyedik rózsafej


Feladat: 94. „Remélem, tetszik.”
Páros: Park Jimin x Kim Taehyung (V)
Érintett banda: BTS
Műfaj:
Író: Letty


Remélem, tetszik

Ha valaki hónapokkal ezelőtt azt mondja Jiminnek, hogy nyakig szerelmes lesz egy olyan emberbe, akivel még soha életében nem találkozott – minden bizonnyal körbe röhögi. Minden ott kezdődött, hogy előző párja, akivel évekig együtt voltak, még gimnáziumban ismerkedtek meg és jöttek össze, nagyon csúnyán szakított vele, mert egyszerűen ráunt. Jimin sokáig nem tudta elfogadni, magát okolta, hogy nem elég jó senkinek. Bánatát éheztetésben és folytonos edzésekben vezette le, aminek hónapok múlva meglett a hatása. A régi, kicsit pufibb, ám meglepően aranyos Jiminnek már nyoma sem volt. Legjobb barátja rángatta ki ebből a hosszadalmas, sötét időszakból, de a szakítással egy részét is elvitte magával egykori párja. Nem tudott önfeledten mosolyogni, az ételre már csupán undorodva nézett, és úgy kezelte, mint egy szükséges rossz. Eltűnt belőle minden öröm az élet iránt, egészen addig, míg Jungkook rá nem vette, hogy regisztráljon fel Tinderre, mert ha nem is találja meg élete szerelmét, nagyon jó önbizalom növelő tréning. Jimin persze nem hitt neki, de Jungkook olyan sokáig nyaggatta, és mesélt neki, hogy most beszélget egy kedves, szép lánnyal, akivel talán alakulhat is valami komolyabb közöttük.
Végül letöltötte az alkalmazást, de nem igazán vette komolyan. Eleinte csak unottan húzogatta a srácokat, még aki talán tetszett is volna neki, azt is balra húzta. Egészen addig, míg egyre több szuperlájkot kapott. Nem igazán értette az embereket, hogy mit láthattak benne, hogy valaki egy kép alapján így ítéli meg, de kíváncsi volt. Hetekbe telt, mire rávette magát, hogy a rengeteg üzenetet elolvassa, amit kapott. Nem igazán foglalkozott sokat az oldallal, és nem is szándékozott komolyan venni. Legtöbben vagy azzal kezdték, hogy „kibaszott dögös vagy”, esetleg hogy nem értik, éppen ő mit keres ezen az oldalon. Azt is írták neki, hogy fake, ami Jimint felidegesítette. Végül úgy döntött, minden match-ét törli, és egy időre hanyagolja az alkalmazást. Írt egy leírást, miszerint ő egyáltalán nem az a kedves és aranyos ember, mint akinek őt hiszik. Kedvenc dalnak betette Loius Tomlinson egyik szóló számát, a Miss You-t, aztán lezártnak tekintete a dolgot, egészen addig, míg pár nappal később érkezett egy üzenete, bizonyos Taehyungtól.
-  Min gondolkodsz? – ölelte át hátulról párja, egy csókot nyomva az alacsonyabb nyakába, mire ő mosolyogva simította kezét a másik napbarnított karjára.
-  Eszembe jutott, hogy kezdtünk el beszélgetni – kuncogott, amit Taehyung imádott hallani. – Sokáig tartott, míg komolyan tudtalak venni.
-  Tudom, de örülök, hogy így alakult – ölelte szorosabban a kis felsőtestet, majd ő is figyelni kezdte a felkelő napsugarakat, ami most felmelegítette a kissé hűvös időt, tavasz lévén.
-  Van egy meglepetésem számodra – fordult meg hirtelen Jimin, majd egy apró puszit nyomott Taehyun ajkaira, lábujjhegyre állva.
-  Nekem az a legnagyobb meglepetés, hogy itt vagy nekem – simította meg a másik arcát gyengéden, mire kapott egy szerelmes mosolyt az idősebbtől, majd kézen fogta, és kivezette a konyhába, ahol szépen meg volt terítve, és a reggeli ott gőzölgött a két tányéron.
-  Tudom, volt már jobb ötletem is, de… Remélem, tetszik – harapta be ajkait az alacsony, mire Taehyung azonnal egy csókot nyomott az ajkaira, felemelve állát.
-  Imádom, köszönöm – mosolyogott rá szerelmesen.
Jimin soha nem hitte volna, hogy valaha egy ostoba alkalmazásnak köszönheti majd, hogy megismerhette élete szerelmét, aki végre kirángatta őt a depresszióból és újra élni kezdett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése