2017. december 31., vasárnap

Kilencvennyolcadik rózsafej


     Feladat: 98. „Bármit elmondhatsz.”
Páros: 10. Choi Jonghyun x Yoo Changhyun + Bang Minsoo
Érintett banda:
Műfaj: fluff
Író: Lee Min Xia

Bármit elmondhatsz

Borongós őszi nap volt, az avar tarka szőnyegként puhán takarta be a fák és cserjék gyökereit. Az esőcseppek versenyt futva hullottak a felhőből a talajra, miközben szép lassan a poros földutat sártengerré változtatták.
A rigók és vörösbegyek fészkeikben óvták fiókáikat, és figyelték, ahogy az esőcseppek egyre sietősebben permetezték az erdőt. Az őzek a csalitban melengették gidáikat, egyik állat sem mert előbújni rejtekéből.
Yoo Changhyun mégis elindult a megbeszélt találka helyszínére, az erdő szélén álldogáló faházikóhoz. Már az úton bőrig ázott, ráadásul, a faház tetején is lyukak éktelenkedtek. A fiú pedig, csak egy halásznadrágot, valamint egy vékony pulóvert viselt.
Minden bosszúsága és szomorúsága tovaszállt, mikor megpillantotta közeledő szerelmét, Choi Jonghyunt. A fiatalabb beszaladt párjához, s magához ölelte vacogó kedvesét.
- Olyan, buta vagy! – korholta le. – Szerencse, hogy ilyen jól ismerlek és hoztam neked is egy kabátot.
- Köszönöm. A kabátot és azt is, hogy eljöttél, az időjárási viszontagságok ellenére is. Nem vagyok benne biztos, hogy örülni, fogsz, de tudnod kell róla… - hajtotta le fejét.
- Bármit elmondhatsz. Tudod, hogy együtt mindent meg tudunk oldani.
- El fogunk költözni Szöul másik felébe. Tudod, abba a házba, amit mutattam. Az új iskola közelebb lenne, sőt apa is jobb állást kapna. Többet lehetne velünk, de én nem akarlak itt hagyni. Nem szeretnélek elveszíteni – sírta el magát, miközben Jonghyun az ölébe húzta. Bár Changhyunnie volt az idősebb, viszont érzelmek terén ő volt a gyengébb.
- Megoldjuk. Ne sírj – s már volt is egy ötlete.
Miután elállt az eső és hazamentek Jonghyun felhívta az egyik barátját, Bang Minsoot akik szintén költözni szerettek volna ugyan arra a környékre, ráadásul többet is tudtak volna fizetni a házért, így elmondta neki, hogy van egy eladó ház.
Minsoo azonnal rohant szólni a szüleinek, akik gyorsan intézkedni kezdtek, megkeresték az ingatlanost, aki a házat értékesíti, és a vételár kétszeresét ajánlották a házért. Az ingatlanosnak sem kellett több, egyből beleegyezett a kedvező ajánlatba. Minsoo és szülei a következő hónapban költözhettek is.
Mikor Jonghyun megtudta a hírt egyből sietett elújságolni szerelmének, hogy együtt maradhatnak. Bár Changhyun már tudta, hogy nem költöznek, úgy tett, mintha párja valami hihetetlenül új és felfoghatatlan információt közölt volna. Nyakába ugrott, majd a nagy örömködés végén leültek a kanapéra, s megnéztek egy filmet.
A nap ragyogóan sütött, fülemülék halk zenéje szivárgott be az ablakon, mintha még a természet is örülne a két fiú boldogságának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése