2017. december 30., szombat

Nyolcvanegyedik rózsafej


     Feladat: 81. „Te is szeretnél jönni?”
Páros: 82: Wu Yifan x Oh Sehun
Érintett banda: EXO
Műfaj: kid!au
Író: Aida

Te is szeretnél jönni?

Sehun szemében Yifan volt a legmenőbb alsóéves általános iskolás. Jófej volt, magas, menő cuccokkal és idősebb barátokkal.
A szüleik közti kapcsolat révén már egészen kicsi koruk óta gyakran találkoztak, s idővel egész jól ki is jöttek egymással. Sehun szinte rajongott az idősebb fiúért, csüngött a szavain s minden vágya az volt, hogy hasonlíthasson rá. Viszont a fiatalabb szöges ellentéte volt Yifannak. Alacsony volt, pufók, kerek arccal és izgága, nyughatatlan természettel.
Sehunnal szinte madarat lehetett fogatni, mikor megtudta, hogy szülei ugyanabba az iskolába iratták be, ahová az idősebb is járt. Alig várta hát a szeptembert, hogy közösen kezdhessék meg az új tanévet. Sehun már előre eltervezte, hogy majd együtt járnak haza s jókat bolondoznak, hogy majd együtt töltik a szüneteket. Az elképzelési viszont egytől-egyig meghiúsultak, hisz' az épület falai között Yifan szinte tudomást sem vett róla.
A fiatalabb hamar szembesült az iskolai hierarchikus rendszerrel, melynek mibenlétét ugyan nem teljesen értette, azt tudta, ő még kicsi ahhoz, hogy az idősebbekkel legyen. Végül csak szomorkásan figyelte távolról, amint Yifan jól érzi magát a barátaival.
Sehun a már törzshelyének számító hintán ülve hallgatta az őt körülvevők beszélgetését, mikor egy csapat fiú szaladt el mellette. Yifan volt a sereghajtó. A fiatalabbon úrrá lett a kíváncsiság, és a kezét elkapva állította meg barátját, majd a hintáról lepattanva nézett fel rá.
- Hova mentek? – bukott ki belőle az érdeklődő kérdés.
- Focizni. Te is szeretnél jönni? Kéne még egy ember – gyomra bukfencet vetett az örömtől.
- Persze! – vágta rá habozás nélkül, hisz' végre az iskolán belül is együtt lehetett az idősebbel. Már csak abban reménykedett nagyon, hogy egy csapatba kerülnek, s megmutathatja, mi mindent tanult tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése