2017. december 30., szombat

Negyvenkettedik rózsafej


     Feladat: 42. „Talán tetszik majd.”
Páros: 42. Park ChanYeol x Amber Liu
Érintett banda: EXO, f(x)
Műfaj: fluff, egyperces
Író: Noel

Talán tetszik majd

Chanyeol izgatottan rohant a hosszú utcán, remélve, hogy egyhamar utoléri a rövid fürtös lányt, akinek éppen ütemes ritmust dübörgött füleiben. Mikor a magasabb megérintette a tomboy vállát, az kissé megborzongott, majd hirtelen fordult meg, ijedt tekintettel pillantva a fiúra. Mihelyst konstatálta, hogy csak osztálytársával állt szemben, kissé unottan kezdte figyelni a másikat.
- Mi az Yeol? – fújta fel kissé helyes arcát a lány, nem sok életkedvvel akarva beszélni a sráccal. Annak ellenére, hogy legjobb barátok voltak, a fiús Amber akkor éppen haragudott az elálló fülű colosra, viszont ezzel a mélyhangú kamasz nem volt tisztában.
- Tanácsot szeretnék kérni! – mosolygott lelkesen a magasabb, alig bírt megmaradni a bőrében, olyan lelkes volt aznap délután.
- Most? – vágott egy grimaszt Amber, kiszedve füleiből fülhallgatóját. – Nincs negyed órája, hogy elváltunk, és máris életképtelen vagy nélkülem? – forgatta meg szemeit, miközben szőke tincseibe túrt. Chanyeol csak nevetett, elvégre Amber mindig így szokta húzni az agyát, de tudta, hogy szereti őt. Legalább egyféleképpen…
- Ez most életbevágó.
- Jó – pufogott a lány, keresztbefont karokkal várva a kérdést. – Mondjad, mi nyomja a lelkedet!
- Oké, tudod, van egy lány, akiért már hónapok óta odavagyok – kezdett bele a fiú, extázisba esve, mint aki bármelyik pillanatban képes lenne szárnyakat növeszteni, és elszállni. Mindig ilyen volt, amikor erről a bizonyos lányról beszélt; le se lehetett volna lőni, és a homlokára volt írva a szerelem minden egyes apró jele. Amber pedig nagyon féltékeny volt erre a lányra.
- Igen – bólintott a szőkeség, kissé elcsuklott hanggal.
- És elkezdtünk beszélgetni egymással…
- Igen – jelezte a lány, hogy ismeri ezeket a fejleményeket, és már nagyon örülne a fiú mondatfolytatásának, mert tényleg nem szeretett volna erről sokáig csevegni. – És?
- És úgy döntöttem, megcsókolom!
- Csak úgy? – kerekedett el a lány szeme.
- Igen. Szerintem lényegretörő lenne… nem gondolod?
- De – vont vállat a szőke, elképzelve a szituációt. – Végülis…
- Azt akarom kérdezni, tőled, mint lánytól… – tért a lényegre Chanyeol, Amber legnagyobb örömére. – Szerinted tetszik majd neki?
- Talán tetszik majd – biccentette kissé oldalra fejét, ártatlanul kapva el tekintetét Chanyeolról. Szíve szerint utána mondta volna, hogy neki biztosan tetszene, de nem volt benne elég bátorság.
A magasabb elégedetten elmosolyodott, majd bármiféle figyelmeztetés nélkül, Amber elé lépett, hatalmas kezei közé fogta a lány arcát, majd lágy csókot nyomott a megszeppent tomboy ajkaira. Elvégre ezt tervezgette már hónapok óta…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése