2017. december 30., szombat

Hatodik rózsafej


     Feladat: 6. „Semmi különös.”
Páros: 39. Kim Yerim x Park Sooyoung
Érintett banda: Red Velvet
Műfaj: fluff
Író: Hagu

Semmi különös

Yeri már többször is arra figyelt fel, hogy valaki nézi. Nem tudta bizonyítani, de borzasztóan erős érzése volt azzal kapcsolatban, hogy valaki őt figyeli. De amikor körbenézett a halk suttogásokkal teli előadóteremben, csak maguk elé meredő unatkozó hallgatókat látott. Mégis, ahogy visszafordult újra kezdődött az irritáló érzés a tarkóján.
Amint Yeri visszafordult, Sooyoung felemelte a tekintetét és újra a lányra függesztette. Pont mögötte ült, így tökéletes rálátása nyílt rá, bár örökké mosolygós arca most takarásba volt.
Sooyoung imádta Yeri külsejét, keskeny vállát, lágyan leomló haját és kifinomult ízlését. Szívesebben közeledett volna felé, de a fiatalabb párkapcsolatban volt és nem igazán nyitott mások felé.
A lány annyira elmerült a másik tanulmányozásában, hogy nem vette észre mikor kezdett el újból mozgolódni és ezúttal felfedezte, hogy ki bámulja.
- Bocsi... Van valami az arcomon…? - kérdezte lassan az egyik kezét a fejéhez emelve.
- Oh, dehogy, dehogy - szabadkozott félhangosan Sooyoung, és az arca egészen vöröses árnyalatú volt, miután realizálta, hogy ő Yerivel beszélget.
- Akkor miért nézel? - firtatta tovább a témát a színezett hajú, most kicsit szemrehányó hangon.
- Én csak - próbált belekezdeni Joy, de megakadt. - Semmi különös - legyintett végül mosolyogva. Yeri csak vállat vonva fordult előre.
Joynak egy bölcsészelőadás nem volt elég romantikus a vallomáshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése