2017. december 30., szombat

Ötvenharmadik rózsafej


     Feladat: 53. „Nem bánom.”
Páros: WillPan/Pan Weibo x Huang Zitao
Érintett banda: Exo
Műfaj: fluff
Korhatár: +12
Figyelmeztetés: fiú x fiú szerelem [yaoi]
Író: Sumire

Nem bánom

Miután már harmadjára nyomta ki az ébresztőt telefonján, bosszúsan fordult hátára és fújta ki levegőjét. Lassan kezdett minden kitisztulni előtte; a félhomályba vont hálószoba, a sötétítőfüggöny mellett átszűrődő napfény és a mellette már kihűlt, üres ágyrész.
Tudta, hogy párja aznap korán reggelre ment dolgozni, de úgy emlékezett, az ébresztőjét direkt visszább állította, hogy felkeljen, mielőtt Weibo elhagyta volna a házat. Ragaszkodó és gyermeki szokásainak egyike közé tartozott, hogy képtelen volt búcsúcsók és szerelmes ölelés nélkül elengedni szerelmét munkába. Pedig már korántsem volt fiatal párkapcsolatuk.
Kissé csalódottan ült fel, majd csúszott ki az ágy szélére, mikor testén végigszaladt a kora őszi hűvösség. Libabőrös kezét kezdte simogatni, hogy felmelegítse némiképp, ám hamar feladta ezt a reménytelen cselekedetet. Egyre morcosabb lett, pedig alig tíz perce volt csupán ébren. Sorjában követték egymást azok a dolgok, amiket nem szeretett, így felhúzott orral dörzsölte meg szemét, mielőtt odasietett volna az ablakhoz, hogy a függönyt elhúzva a nap erőtlen sugarai világítsák be az egész helyiséget.
Legszívesebben visszamászott volna a meleg takarója alá, nyakig elbújva, csakhogy ne kelljen aznap semmit sem csinálnia. A lustálkodáshoz volt a legtöbb kedve, főleg azok után, hogy Weibo köszönés nélkül hagyta itthon. Vagy csak nem emlékszik rá? Félig aludt volna, mikor elköszönt?
Bosszúsan indult meg a szobából kifelé, mikor meglátta párja fotelra terített hatalmas, szürke pulcsiját. Mezítelen felsőtestét hamar kötött anyaga fedte, s hiába voltak hasonlóan magasak párjával, ő mégis sokkal vékonyabb volt az idősebbnél, így a nagy méretnek köszönhetően kellemesen el tudott bújni a ruhadarabban. Zitao nem bánta, ha szerelmének olykor jobban kirajzolódott az apró pocakja, ezzel csak még szerethetőbbé vált számára. Arról nem is beszélve, hogy vastag combjai nemcsak az izom miatt voltak hívogatóak a fiatalabb számára. Nem volt egy olyan pontja sem Weibónak, amit ne imádott volna rajta. Mind közül erős karjai vonzották Zitaót mindig arra, hogy ölelésébe bújva próbáljon elmenekülni a hétköznapok nehézségeitől, miközben párja rövid ujjaival játszadozott ébenfekete tincseivel.
Ritkán adatott meg, hogy több időt is együtt tudtak tölteni, így minden percét kihasználták annak a minimális szabadidőnek, amit munkájuk engedett nekik. Míg Weibo délelőttönként járt be dolgozni, addig Zitaónak csak délutánra kellett mennie, így többnyire az ebédidejüket egymás társaságában élvezhették.
Nyakát megragadva húzta feljebb magán a kötött pulcsit, hogy mélyet szippantva megteljen orra párja erősen markáns aromájával, amit enyhe öblítő-illat kísért még. Ajkai felfelé görbültek, ahogy lassan múlni kezdett a reggeli bosszúság és szerelme hiánya.
Útja egyenesen a konyha felé vezetett, hiszen egy forró tea sosem ártott, ha épp rossz kedve volt az embernek. Weibóval ellentétben ő nem szerette a kávét, sőt egyenesen kerülte. Minden taszította, ami kesernyésebb volt, mint amit az ő édességet imádó ízlelőbimbói elfogadtak. Nem szerette azokat az embereket sem, akik próbálták meggyőzni arról, hogy a kávé jó és finom, hiszen neki még nyakon öntött cukorral is borzalmas íze volt. Arról nem is beszélve, hogy folyton utóíz maradt a szájában, ami miatt rohanhatott fogat mosni.
A konyhába lépve azonban párjával szemben találta magát. Weibo vastag ajkai mosolyra húzódva csillogtatták meg mélybarna szemeit, miközben megdermedt testét mérte végig. Zitao egyszerre érezte magát meglehetősen zavarban és megkönnyebbült örömtől szárnyalni. Boldogan vette tudomásul, hogy Weibo mégsem ment el köszönés nélkül, mégis jóleső reszketés szaladt végig rajta huncut fényű tekintetétől.
- Jó reggelt, baba – kortyolt bele forró kávéjába, kettészelve a csendet, ami beállt közéjük. Zitao odasietett hozzá, majd derekát átölelve döntötte fejét Weibo vállára, ezzel megakadályozva, hogy az ital fontosabbnak minősüljön nála. Párja kedveskedő nevetése zengett fülében, miközben az idősebb háta mögé nyúlva rakta le bögréjét, hogy mindkét keze szabaddá váljon. Zitao röpködött örömében, miközben Weibo ölébe emelve hintett kesernyés ízű csókot keskeny ajkaira.

A maradék fél órát, ami még rendelkezésére állt Weibónak, mielőtt munkába kellett volna indulnia, az ágyban töltötték. Zitao párja széles mellkasának simulva piszkálta a kötött pulcsi ujjának végét, miközben fedetlen lábával az idősebbet simogatta. Nem sokat beszéltek, mégis mindennél többet jelentett számukra, hogy egy újabb fárasztó napot együtt indítottak el.
Ismét mélyet szippantott a pulcsi illatából, majd felnézett az idősebb szemébe. – Egész délelőtt ebben leszek – hintett apró puszit a másik vastag ajkaira, miközben az idősebb elmosolyodott Zitao aranyosságán. Szerette a fiatalabb szeleburdi gyerekes viselkedését, ami bár néha elég bosszantónak minősült makacssága miatt, legtöbbször mégis megmelengette szívét, hogy egy ilyen férfi mellett találta meg helyét. Büszkeséggel töltötte el, hogy ha Zitao nem ragaszkodott volna a munkához, ő is el tudta volna tartani mindkettejüket, magabiztosságot nyújtott számára a tudat, hogy a fiatalabb mindig biztonságban érezte magát mellette.
- Nem bánom – nyúlt Zitao álla alá, majd gyengéd csókba invitálta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése